Persienner Linköping

Persienner och Solskydd - Solklart sedan 1952

Persienner

SNYGGA PERSIENNER AV HÖGSTA KVALITET

Vi har ett brett utbud av olika typer av persienner. Här hittar du information om våra huvudprodukter. Samtliga lösningar går att få i olika längd och en bredd som är perfekt anpassad till dina fönster. Välj utanpåliggande persienner eller mellanglaspersienner beroende på vad som passar bäst hos dig.

Classic 50

Classic 50 är en utanpåhängande aluminiumpersienn med robust design som lämpar sig väl för stora glaspartier. Den kan gärna ersätta traditionella gardiner i moderna hus med stora fönster, butiksfönster och på kontor. Modellen kan fås med stegsnören eller vävda band i en mängd olika färger. Genom att färgmatcha persiennens lameller och band kan vi ta fram lösningar som ger rätt karaktär till vart och ett av dina rum. Upphängningsbeslagen gör persiennen enkel att ta ned för rengöring utan verktyg. Precis som våra övriga solskydd från Nordigt Light är Classic 50 barnsäkert och uppfyller kraven som ställs i EN13120.

Roulett – handmanövrerad istället för draglinor

Med Roulett justerar du höjden på persiennen med hjälp av ett handtag monterat på underlisten. Du drar den enkelt upp eller ner till önskad position och reglerar sedan vinklingen med hjälp av en vridstång. Med en maximal bredd på 1,3 meter passar den utmärkt för standardfönster i lägenheter och villor. Med vårt stora färgutbud kan du lätt hitta en Roulett-persienn som passar perfekt i din bostad. Välj mellan blankt utförande eller en matt gummibeläggning som eliminerar ljusreflexer.

Roulett – frihängande variant

Denna variant av Roulett hänger fritt istället för att vara fastmonterad i nederkanten. Precis som den föregående varianten kan du steglöst justera persiennen i fönstret och kan öppnas från båda hållen. Du kan få den handjusterad eller med motorstyrning. Som tillval finns en snyggt designad överlist som gör att din persienn smälter in i fönsterbågen. Med en maxbredd på 3 meter passar den även i större fönsterpartier.

Roulett – mellanglaspersienn

Denna veteran på marknaden är en klassiker som fortfarande håller. Mellanglaspersienner är prisvärda och diskreta samt gör sitt jobb på ett utmärkt sätt. Du kan givetvis få den i fler färger än den klassiskt benvita så att den passar perfekt till dina rum. Mellanglaspersienner justeras med hjälp av linor och en plastad vridstång som styr lamellernas vinkel. För att skydda dina fönster från skador rekommenderar vi starkt att monteringen utförs av en kunnig fackman.

Kontakta idag för att få rådgivning av en erfaren leverantör av persienner i Linköping. Vi kommer gärna ut och tittar på din bostad eller lokal för att ge ett förslag på passande produkter och lösningar.

 

Behagligt inomhusklimat med våra högkvalitativa och skräddarsydda persienner.